Swipe to the left

Nieuwe Havaianas slipper collectie 2017

By WpEmmenmag 6 april 2017 1384 Views geen reacties

Nieuwe collectie Havaianas slippers / espadrilles

MioTinto Hand-finished schoenen

By WpEmmenmag 24 oktober 2016 3450 Views geen reacties

Emmen schoenen heeft een uniek concept, custom hand-finished schoenen van MioTinto.

MioTinto schoenen worden volledig met de hand in Italie gemaakt volgens de Blake methode (doorgestikt op de binnenzool). Zowel het leer aan de buitenkant als de voering zijn gemaakt van soft vitello leer. De volledige lerenzool is daarnaast voorzien van een vibram rubber bescherming voor extra lange levensduur. Elke schoen wordt "blanco" geleverd en volledig met de hand door een master-finischer speciaal voor u op kleur gemaakt en aan de binnenzijde voorzien van uw unieke signature. Eventueel kunt u de schoenen ook

RED-RAG SHOES HYBRID COLLECTION WINTER 2016 DOUBLE TROUBLE

By WpEmmenmag 16 september 2016 1329 Views geen reacties

Een multifuctionele schoenencollectie, voor jongens & meisjes. Double Trouble betekent hier lief versus stoer, binnen / buiten en jong tegen oud. Vrolijk wordt je er van, mooi gemaakte schoenen met veel bijzondere details. Lang leve deze warme en kleurrijke Red-Rag winter collectie. Met Red-Rag’s beleef je een seizoen vol kleur en plezier, waar je ook gaat. Voor de kleintjes schoenen die moeders ook mooi vinden. Goede eigenwijze modellen voor modieuze teens en een tijdloos hippe sportieve trappers voor jongens. Alles met mooie eigen prints en labels met de originele Red-Rag detaillering.

Fashion Walk / street parade zaterdag 17 september 13:00 en 15:00 uur

By WpEmmenmag 11 september 2016 1286 Views geen reacties

FASHION STREET PARADE WOENSEL ZATERDAG 17 SEPTEMBER 13.00 & 15.00 UUR

Develab Moonwalkers – exploring space

By WpEmmenmag 11 september 2016 1253 Views geen reacties

Dit najaar gaat Develab verder dan ooit. Het kinderschoenenmerk gaat naar de maan! Het thema van de Develab collectie voor najaar en winter 2016 is Moonwalker. De collectie bestaat uit schoenen waarmee kids de straten, bossen, het strand en zelfs de maan onveilig kunnen maken. Sportief en modern, met een futuristisch tintje. Herkenbaar Develab, maar ook verrassend en vernieuwend.

De nieuwste Havaianas slippers voor zomer 2016 ze zijn er weer

By WpEmmenmag 31 maart 2016 1188 Views geen reacties

Ja ze zijn er weer. De nieuwste Havaianas slippers voor zomer 2016. Wederom de Grootste en meest uitgebreide Havaianas slipper collectie. Daarnaast customize we ook nog steeds je slippers met originele Havaianas pins en onze eigen steentjes in de winkel.

Zijn jullie er Klaar voor? Wij wel

By WpEmmenmag 16 maart 2016 1064 Views geen reacties

De nieuwe zomercollectie kinderschoenen pronk in onze winkel en online. Super grote collectie schoentje is allen kleuren en materialen. Het wordt een vrolijke voorjaar/zomer dit jaar. Veel inspratie is sport gerelateerd maar dan wel met verantwoord voetbed, steun en kwaliteit. Daarnaast meten wij alle voetjes op, meten de schoenen na van binnen en controleren de schoenen op breedte en pasvorm aan iedere voet. We hebben de collectie Kids nu van maat 17 tm 40 alles staat duidelijk op maat groepen uitgestald in de winkel en in onze webshop

Mij kun je Winnen voorjaar/zomer actie

By WpEmmenmag 27 februari 2016 1165 Views geen reacties

Wil jij ook zo’n super stoere 16”Red-Rag RGB Bike winnen? Kom dan snel naar EM-Kids, koop een paar kinderschoenen (in de winkel of online) en vergeet niet je kassabon in te leveren (online klanten mail je orderkopie als je artikel houdt naar ons terug met vermelding Fietsen actie)! 30 mei 2016 maken wij twee gelukkige winnaars bekend! Koop je Red-Rag dan maak je via Red-Rag al kans op z'n te gekke RGB Bike. Maar ook nog eens via ons. Wij zelf verloten er ook 2 (1 meisjes 1 jongens) dus extra veel kans op z'n te gekke Kinderfiets.

Super comfortabele pantoffels van Warmbat

By WpEmmenmag 3 november 2015 1165 Views geen reacties

Het Ultieme van "Down Under"

31 oktober Live optreden van de Nederlandse K3 groep Raak!

By WpEmmenmag 19 oktober 2015 1158 Views geen reacties

Zaterdag 31 oktober om 12:30 uur Live optreden + Meet & Greet met de NL’SE K3 MEIDENGROEP RAAK! Komen jullie ook?

Bij ons in de winkel EM Kids treden zaterdag a.s om 12:30 uur de meiden van RAAK! Op en