MioTinto Hand-finished schoenen

MioTinto Hand-finished schoenen

Emmen schoenen heeft een uniek concept, custom hand-finished schoenen van MioTinto.

MioTinto schoenen worden volledig met de hand in Italie gemaakt volgens de Blake methode (doorgestikt op de binnenzool). Zowel het leer aan de buitenkant als de voering zijn gemaakt van soft vitello leer. De volledige lerenzool is daarnaast voorzien van een vibram rubber bescherming voor extra lange levensduur. Elke schoen wordt "blanco" geleverd en volledig met de hand door een master-finischer speciaal voor u op kleur gemaakt en aan de binnenzijde voorzien van uw unieke signature. Eventueel kunt u de schoenen ook met bijbehorende riem in dezelfde kleur bestellen. Elke schoen is leverbaar in 24 kleuren wwn variant daarop of custom made. Alle 24 kleuren hebben wij in de winkel en ook alle pas maten van 38 t/m 46 met halve maten. De schoenen worden nadat ze voor u besteld zijn binnen 72 uur geleverd. Elke schoen wordt voorzien van uw uniek signature (5 karakters) in de schoen Bent u ook een echte schoenenfanaat? Wij kunnen u alles in de winkel vertellen over dit unieke concept. Vanwege het speciale karakter en het individueel maken van de schoenen voor elke klant zijn deze schoenen niet online te koop of te bestellen maar alleen verkrijgbaar via onze winkel. belt_sbs-1024 boot_wall_sm miotinto-como-derby-boot-narrow1024 miotinto-como-derby-narrow1024 miotinto-veneto-monk-narrow1024 workshop-jeans-derby-shoes-miotinto-1024