Swipe to the left

Back to School kinder rugzakken Shoesme

Back to School kinder rugzakken Shoesme
By Marcel Emmen 19 augustus 2017 2717 Views geen reacties

Kinderrugzakken met vrolijke prints Met een kinderrugzak van Shoesme wil je gezien worden! Stoer en vrolijk tegelijkertijd dankzij de print en smiley patch of juist lekker girly met glitters en pompoms.

In stijl naar het kinderdagverblijf of de basisschool of lekker uit logeren? Geen probleem, want een Shoesme kinderrugzak is super handig en je steelt overal de show. De collectie bestaat uit verschillende ontwerpen rugzakken voor jongens en meiden. Stuk voor stuk echte musthaves! Dankzij het kompas aan de rechter schouderband van de jongenstassen zijn deze geschikt voor kleine avonturiers. De leuke smiley patches en buttons maken het onmogelijk om niet vrolijk te worden! De outfit van de kleintjes maak je dus helemaal compleet met een Shoesme schoenen én een te gekke kinder rugtas.

Kinder rugtas Een Shoesme kinder rugtas is handig om dagelijks mee te nemen naar de basisschool, maar kan ook prima mee naar de kinderdagopvang. Een broodtrommel, stuk fruit of wat lekkers en alle andere spullen zijn er makkelijk in op te bergen. De kinder rugtassen hebben een hoofdvak met aan de binnenzijde een elastiek om een flesje en broodtrommel op zijn plaats te houden. Daarnaast hebben de rugzakken een apart voorvak, afsluitbaar met een rits. Alle rugzakken hebben twee verstelbare schouderbanden en een handvat aan de bovenzijde.

Door de fijne afmeting van 27 x 13 x 31 cm is het de perfecte kinderrugzak, want deze maat is natuurlijk afgestemd op de kinderrug.

bekijk hier de rugtassen voor meisjes
bekijk hier de rugtassen voor jongens