Swipe to the left

Develab Moonwalkers – exploring space

Develab Moonwalkers – exploring space
By WpEmmenmag 11 september 2016 1741 Views geen reacties

Dit najaar gaat Develab verder dan ooit. Het kinderschoenenmerk gaat naar de maan! Het thema van de Develab collectie voor najaar en winter 2016 is Moonwalker. De collectie bestaat uit schoenen waarmee kids de straten, bossen, het strand en zelfs de maan onveilig kunnen maken. Sportief en modern, met een futuristisch tintje. Herkenbaar Develab, maar ook verrassend en vernieuwend.

De nieuwe Develab collectie draait om fun en function. Veel materialen en modellen zijn voor zowel de winter als de zomer geschikt. Denk aan sportieve sneakers en vintage look booties. De schoenen staan bovendien bol van de contrasten. Gladde materialen zijn gecombineerd met textuur, ingenieuze patronen met rust en cleanheid. De belangrijkste kleuren die terugkomen in de collectie zijn zwart, grijs, blauw, burgundy, groen en verschillende tinten bruin. Een galactisch geheel!

Als niks of niemand anders

Develab wil zich onderscheiden, anders zijn dan de rest. Ook deze winter kunnen Develab kids rekenen op schoenen met een hoogwaardige afwerking en veel bijzondere details. Schoenen met opvallend gevlochten leer, een ruige slangenprint of juist girly kantpatronen. Ook spacy bewerkingen als fade out prints, laser en studs ontbreken niet.

Posted in: Merken nieuws