Swipe to the left

RAAK! LANCEERT 'RAAK! BY RED-RAG' SCHOENCOLLECTIE

RAAK! LANCEERT 'RAAK! BY RED-RAG' SCHOENCOLLECTIE
By WpEmmenmag 11 september 2015 397 Views geen reacties

Schoenenmerk Red-Rag girls is een te gekke samenwerking aangegaan met de meidengroep Raak!, bekend van RTL Telekids. Raak! bestaat uit drie meiden met totaal verschillende karakters, en dat is vertaald naar vier paar hippe meidenschoenen voor aankomend najaar. Of je nou sportief en stoer of juist

een glamourgirl bent; je gaat je favoriete schoenen vinden in de Raak! by Red-Rag collectie

rrrakondertekenen-contract-klVier toffe modellen

De sportieve Sharon, de lieve Roos en de avontuurlijke Daan maken samen met alle kinderen van elk optreden een feestje. Speciaal voor Raak! heeft Red-Rag een special edition collectie ontworpen, waarin vier waanzinnig coole schoenen zijn opgenomen. Model Daan is blauw en bedoeld voor de aller-stoerste meiden die wel van buiten spelen, gek doen en veel lachen houden. Dan heeft model Roos een prachtige roze kleur gekregen voor het meisje dat wel van glitter, glamour en dansen met vriendinnen houdt. Model Sharon is zilvergrijs en ontworpen voor de echte sportievelingen. En dan, voor de durfal, de Magische schoen. Deze staat centraal in de najaars theatershow ‘Raak en de Magische Schoentjes’. Lopen op schoenen met magische krachten; dat vraagt om lef! Maar als je dat durft, ben jij wel degene die in het donker lekker opvalt met reflecterende schoenen waarbij de lip in de vorm van een hart afneembaar is, hoe cool!

rrrakontwerptafel-kl

Raak! on tour

Raak! zingt liedjes die aansluiten bij wat kinderen beleven met een frisse en vrolijke sound. Inmiddels hebben de meiden van Raak! vier singles uitgebracht, te zien op RTL Telekids, Nick Hits en Noa’s Kids Hits, en binnenkort verschijnt hun single ‘Mijn Prins’. In augustus 2015 komt de single ‘Eén Stap’ uit. Dit nummer staat ook op het album dat eveneens in 2015 wordt gelanceerd. En bij een nieuwe single hoort een videoclip met dansinstructie (jaja, meedansen op je nieuwe schoenen). Op hun Red-Rag shoes touren ze dit najaar door het hele land met de spetterende theatershow. Wil je weten waar en wat er nog meer op stapel staat? Neem een kijkje op www.ditisraak.nl.

Exclusief verkrijgbaar

De Raak! by Red-Rag schoenen zijn vanaf halverwege september te verkrijgen bij EM Kids shoes & more en via onze website www.emkids.nl Klanten die schoenen hebben gekocht uit de Raak! by Red-Rag collectie kunnen de single gratis downloaden, maken kans op kaartjes voor de theatershow ‘Raak! en de Magische Schoentjes’ én een meet en greet. Meer over de show is te vinden op www.demagischeschoentjes.nl.