Develab

Develab

Over Develab
Casual in een nieuw jasje. Met dat uitgangspunt begonnen de makers van develab aan hun missie om een nieuw en onderscheidend merk neer te zetten in de schoenenmarkt. Snel groeide het uit tot een duidelijke filosofie die is vertaald naar een eerste collectie met een sterke identiteit.

Oud en nieuw
Het woord develab is een vrije interpretatie van de woorden develop en laboratory. Deze woorden vertalen de filosofie van het merk dat altijd in ontwikkeling is en waardevolle tradities mixt met eerlijke grondstoffen, trendy finishings en casual op een nieuwe manier presenteert. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke kernwaarden voor develab. Datzelfde geldt voor duurzaamheid en kwaliteit. Deze eigenschappen zijn niet alleen terug te zien in de schoenen en het materiaalgebruik, maar ook in het beeldmerk van develab, de pijl die aangeeft: we willen vooruit, werken aan nieuwe dingen! De pijl is opgebouwd uit losgescheurde stukken tape, die symbool staan voor de kennis en ervaring die is toegepast om het merk develab tot leven te brengen.

De stad als inspiratiebron
Develab heeft een urban stijl, is ruig en stoer. De stad is daarom als vanzelfsprekend het decor waarin de presentatie van de collectie zich afspeelt. Het stadse leven heeft immers ook alles in zich van ontwikkeling, verandering en vernieuwing. Er gebeurt van alles, het leven staat nooit stil. De stad is een grote ontdekkingsreis voor iedereen en voor kids in het bijzonder. De rauwe campagnebeelden en de interactieve website laten zien hoe prikkelend het leven in de city is! En dat sluit weer perfect aan op de doelstelling van develab om te laten zien dat shoe fashion voor kids snel, stoer en edgy kan zijn, maar dat het ook qua kwaliteit moet staan als een huis!

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina