Ruilen & Retour informatie

U bent de uiteindelijke jury welke bepaald of het door u bestelde artikel aan uw verwachtingen voldoet. Probeer het artikel uit of ze passen en aan uw behoefte voldoen. Bent u niet tevreden? Stuur dan het artikel retour voor ruiling of restitutie. (artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst door u bij ons retour te zijn). Klant betaalt en draagt risico voor retourzending. zorg dat er bij de retourzending een volledig ingevuld retourformulier zit anders kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen met als gevolg dat er géén geld teruggestort kan worden.

Bij vergoeding / creditering worden de eventueel betaalde verzendkosten ook vergoed*. Geldt alleen voor binnenlandse zendingen.

Terugbetaling vindt plaats op dezelfde wijze als u betaald heeft bij creditcard of paypal ontvangt u het geld terug op uw creditcard of paypal account / rekening. Terugbetaling vindt uiterlijk 5 - 10 dagen na ontvangst van uw retourzending plaats.

Zorg ervoor dat de goederen retour worden gestuurd in dezelfde staat als waarin u de goederen heeft ontvangen. Stuur retourzendingen met bijgevoegd volleding ingevuld retourformulier naar:
Emmen schoenen
Winkelcentrum Woensel 12
5625 AA Eindhoven
Nederland, Europa

Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd.

Geen retourformulier ontvangen? download hier een retourformulier in PDF formaat

RUILEN

Indien u wilt ruilen omdat de maat niet goed is of u wilt toch liever een ander artikel en de prijs van het artikel waar tegen u wilt ruilen is hetzelfde of minder. Kunt u ons een email sturen met het verzoek te reserveren ivm ruiling. Wij houden het artikel dan voor u vast en sturen het kosteloos naar u toe zodra de retourzending is ontvangen. Evt verschil in bedrag wordt gerestitueerd.

UITZONDERINGEN;

In de volgende gevallen komen artikelen niet in aanmerking voor retour mogelijkheid of creditering;

  • - gedragen of beschadigde artikelen
  • - artikelen welke niet meer in de orginele verpakking zijn teruggestuurd (alle artikelen worden met de originele verpakking naar u opgestuurd)
  • - artikelen waarbij de labels zijn verwijdert of opnieuw zijn aangebracht
  • - onderhoudsmiddelen, sokken, sieraden, handschoenen, mutsen en sjaals