The Flexx

The Flexx

Het unieke ontwerp van FLEXX en de constructie "Stitch and Turn" zorgen voor het comfort van de hele dag, elke dag opnieuw. Dit specifieke proces wordt volledig met de hand uitgevoerd zonder de toevoeging van materialen die de flexibiliteit van de schoen in gevaar kunnen brengen, waardoor het gebruik van stijve inlegzolen wordt vermeden.
Het bovenste deel van de schoen wordt direct binnenstebuiten op de zool gestikt (Stitch) en vervolgens met de rechterkant naar buiten gedraaid (Turn); dan is de schoen klaar om de perfecte vorm te creëren. Het vakmanschap van "Stitch and Turn" onderscheidt zich van zachtheid en flexibiliteit en het is absoluut het productieproces dat de Flexx-schoenen het beste typeert.

CALIFORNIA CONSTRUCTION De verwerkingsmethode in Californië is volledig met de hand gemaakt. Het hele proces is gemaakt zonder de toevoeging van materialen die de schoen zouden kunnen verstijven. Nauwkeurige naadlijnen bevestigen het bovenwerk met de binnenzool, waardoor de schoen de perfecte soepelheid en hechting van een handschoen heeft; naadlijnen zijn verborgen met een lederen bekleding die de schoen verfijnt en verrijkt.

EXTRA FIT Het welzijn van het lichaam hangt ook af van de verzorging van de voet; de extra fit heeft het kenmerk van een bredere pasvorm, speciaal bedoeld voor vrouwen die overdag meer comfort nodig hebben, zonder mode en stijl op te geven.

FLEXIBELE LUCHTZAK ZOLEN Deze schokabsorberende technologie geeft een complete verlichting op ruggengraat en knieën. Het creëert ook het perfecte microklimaat voor je voeten, waardoor de luchtcirculatie verbetert.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina