Bedrijfsinformatie Emmen schoenen

Over ons bedrijf


Wie Zijn Wij?

Emmen Schoenen is de winkel voor een zeer uitgebreide collectie Herenschoenen-, Damesschoenen, lederwaren, tassen en accessoires. EM Kids is de winkel voor Kinderschoenen. Beide winkels zitten naast elkaar en hebben binnendoor een verbinding.

Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de betere merken. In onze winkels verkopen we ieder seizoen een wisselende collectie van vele internationale merken op topniveau. Hiervoor bezoeken wij meerdere keren per jaar nationale en internationale beurzen op zoek naar de nieuwste modellen, nieuwe merken en accessoires. Wij willen door onze eigen kijk en eigen beeldvorming een onderscheidende collectie bieden die zich onderscheid van de eentonigheid bij vele andere winkels. Daarom treft u in onze winkels zowel grote bekende merken als ook kleine Italiaanse top merken welke niet op elke hoek van de straat zijn te vinden.

Wij verkopen herenschoenen vanaf maat 39 t/m 46 Dames schoenen vanaf maat 35 t/m 41 en kinderschoenen van maat 17 t/m 40.

Wilt u een bezoekje brengen aan een van onze winkels? U vindt ons in het Semi overdekte shopping centrum Woensxl in Eindhoven Noord 175 winkels en voordelig en gemakkelijk parkeren

Met vriendelijke groet,
Marcel Emmen
Manager Emmen Schoenen en EM Kids

Adres:
Emmen schoenen & EM Kids
Winkelcentrum Woensel 12
5625 AA Eindhoven, NB
T 040 2415463

Ontdek Onze Website en Collecties NU!